Workshops

Workshop Familieopstelling

 

Een familieopstelling helpt jou inzicht te krijgen in bepaalde patronen en overtuigingen die gaande weg jouw leven steeds meer in de weg staan en die in het ‘systeem’ van herkomst zijn ontstaan. Hierdoor kan het zijn dat je in je huidige leven tegen dingen aanloopt zoals niet lekker in je vel zitten, moeizame relaties of het gevoel dat je steeds wordt tegengehouden in wat je werkelijk wilt gaan doen. Een familieopstelling is een manier om de onderbewuste patronen naar boven te halen van jouw familie van herkomst en deze te onderzoeken, zodat je inzichten krijgt hoe jij met jouw blokkades kunt omgaan. Een familieopstelling kan jou helpen in te zien waar jij in vastloopt en hoe jij een probleem in je leven wilt oplossen.

De familieopstelling wordt gedaan met een groep deelnemers die elkaar vaak niet kennen. Je doet het dus niet met je eigen familie. Uit de groep worden deelnemers gekozen die jouw familie gaan representeren. We noemen deze deelnemers dan ook representanten en diegene waarvoor we de opstelling doen een vraagsteller. Op deze manier gaan we aan de slag in het ‘wetende veld’ waar de inzichten mogen ontstaan. Alles wat in de groep gebeurd blijft in de groep. Zo is het vertrouwd en veilig voor iedereen.

Wil jij een familieopstelling bijwonen? Geef je dan op via info@mirandabeuk.nl.

Data en prijzen vind je hieronder.

 

Healing Workshop / Retraites

 

Op dit moment zijn er nog geen data beschikbaar voor deze workshops of retraites.

We zijn volop bezig om dit nog de juiste vorm te geven.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven waar en wanneer deze workshops en retraites plaats gaan vinden.

 

Data en Prijzen

De workshops worden gegeven bij ‘Art of Balance’ in Wassenaar:

Familieopstelling:  zaterdag 18 maart 2023 van 10.00 – 17.00

Familieopstelling:  zaterdag 20 mei 2023 van 10.00 – 17.00

Schrijf je in via info@mirandabeuk.nl

Vraagsteller €150 (incl BTW) | Representant €50 (incl BTW)

Life isn’t about finding yourself, Life is about creating yourself!

∼ Georg Bernard Shaw∼