Ben jij het contact met jezelf verloren?

Heb je geen grip op je leven?

Het leven is zoveel mooier als je het vanuit ontspanning ervaart. Met mijn online programma’s ontdek je hoe jij dat voor elkaar kunt krijgen.

Ontdek de kracht in jezelf

Je bent een sterke vrouw. Maar voel je je ook zo? Te vaak raken we ons gevoel van innerlijke kracht kwijt door onzekerheid, spanningen of trauma’s. Het gevolg? Je kunt niet meer bewust genieten, het voelt alsof je aan de zijlijn van het leven staat en alles kost veel energie. Ik help jou graag om dat te veranderen. Met mijn online programma’s vind je de weg terug naar de kracht in jezelf.

Heb jij het gevoel….

  • Dat je bent vastgelopen in het leven?
  • Dat (onbewuste) blokkades je remmen in je persoonlijke ontwikkeling?
  • Dat je altijd ‘in je hoofd’ zit en niet op je gevoel vertrouwt?
  • Dat je problemen ervaart als gevolg van een trauma?
  • Dat je geen zingeving en voldoening uit je dagelijkse werk haalt?
  • Dat je altijd opgejaagd en gehaast bent en geen tijd hebt om te genieten?
  • Dat andere mensen positiever en energieker lijken dan hoe jij je voelt?
  • Dat je niet tevreden kunt zijn met wat je hebt?

Als jij één of meerdere van deze punten herkent dan zijn mijn B.R.A.V.E. programma’s iets voor jou. Ik bied drie programma’s aan: Free Your Mind, Feel Free en Fly High. Met deze programma’s hervind jij je innerlijke rust en vrijheid.

Welk programma past bij jou?

Al 10 jaar coach ik mensen die klem zitten in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik weet dat er verschillende behoeftes bestaan: de één heeft genoeg aan een paar nieuwe inzichten en adviezen, de ander zoekt meer hulp of persoonlijke begeleiding. Daarom heb ik drie programma’s ontwikkeld.

Free your Mind

5 weken challenge

Met Free Your Mind ga je in 5 weken aan de slag om negativiteit en belemmeringen aan te pakken. Zie het als boost voor je persoonlijke groei.

Feel Free

Online leerprogramma

Feel Free gaat een stap verder.
In 12 lessen krijg je de handvatten aangereikt om je kracht te hervinden. Je leert trauma’s en angsten overwinnen, je leert op je gevoel te vertrouwen en je ontdekt het geheim van innerlijke rust in een druk leven.

Fly High

Online én offline leerprogramma

Bij Fly High volg je hetzelfde programma als bij Feel Free, maar sta je er niet alleen voor. Ik begeleid je persoonlijk gedurende 3 maanden én je krijgt o.a. 2 healingsessies. Hiermee zet je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling.

Buiten dat ik het leuk en interessant vond, was het soms ook best confronterend. Er wordt regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor je bewuster wordt van je eigen gedrag, denkbeelden en vastgeroeste patronen. Maar……zonder bewustwording geen verandering. Dus ik ben er voor gegaan én ik ben er doorheen gegaan. Het heeft mij veel opgeleverd. Ik ben rustiger en ik voel me vrijer en blijer. Ik kan zaken beter loslaten. Ook leert Miranda je tools hoe om te gaan met lastige situaties, die vast en zeker geregeld voorbij blijven komen. Miranda werkt veel met visualisaties. Dat vind ik erg prettig, omdat je deze op momenten dat je het weer eens lastig hebt, erbij kunt pakken. 
Het werkboek wat bij het programma hoort zal ik er daarom nog regelmatig inkijken en gebruiken.

Wil je meer inzicht in wie je bent en hoe je denkt. Wil je vrijer leven, los van gebeurtenissen en invloeden van mensen om je heen, dan is dit programma zeker een aanrader!

Verandering begint bij de eerste stap. Ben jij klaar om die stap te zetten?

Schrijf je in voor één van mijn programma’s en start op het pad naar vrijheid en geluk.

Vestigingsadres

Starrenburglaan 103
2241NC WASSENAAR
KvK 27281045

Op de hoogte blijven?