PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

 

Miranda Beuk vindt jouw privacy erg belangrijk. Ik zal je gegevens dan ook op een veilige manier verwerken en gebruiken geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze privacyverklaring leg ik aan je uit welke gegevens ik van je verzamel en waarom ik dit doe. Ook kun je in deze verklaring lezen wat jouw rechten met betrekking tot deze verwerking zijn. Voor vragen over je privacy kun je contact opnemen met info@mirandabeuk.nl.

Welke gegevens verzamel ik?

Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, een contactformulier hebt ingevuld of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

 

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam

Met welk doel gebruik ik de persoonsgegevens?

Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Miranda Beuk of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik. De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van (commerciële) nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Ik doe dit met de gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten, niet met gegevens die via mijn contactformulier binnengekomen zijn.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij het contactformulier worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag. Ik sla deze gegevens op in Mailchimp en ik zal je eenmalig een email sturen om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Bij geen toestemming worden deze gegevens aan het einde van elke maand verwijderd. Op het desbetreffende formulier staat dit ook aangegeven.

(Online) leeromgeving B.R.A.V.E

Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om je bestelling voor mijn programma’s zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken, tenzij dit nodig is voor de bedrijfsvoering of vanuit een wettelijke verplichting vereist is. Jouw gegevens kunnen voor uitvoering van de overeenkomst worden doorgegeven aan verwerkers en partijen betrokken bij de uitvoering van onze overeenkomst. Ik sluit met deze derde partijen verwerkersovereenkomsten om jouw privacy optimaal te beschermen. Ik zal jouw gegevens niet doorverkopen aan derden.

Bij een betaling op mijn website word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (iDeal gegevens, creditcardnummer of Paypal login) worden niet doorgegeven aan mijn server en worden door mij dan ook niet opgeslagen.

De enige gegevens die ik opsla zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Adres, postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres:
    Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik je bestelling heb ontvangen, een bevestiging en factuur per e-mail.
  • IP-adres
    Je IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het eind van de maand verwijderd van mijn server.

Jouw gegevens op mirandabeuk.nl

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, een contactformulier hebt ingevuld en in de toekomst geen e-mail van mij wilt ontvangen, kun je je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen. Je e-mailadres wordt direct uit mijn bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Mailchimp. De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier. Daarnaast deel ik gegevens, die ik verkregen heb via het aanvragen van een gratis download, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.

Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende technische maatregelen  genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Door versleuteling middels een SSL-certificaat zorg ik voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

Communicatie

Wanneer je een e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Als je daarvoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven, stuur ik jou regelmatig nieuwsbrieven en e-mails. Deze bevatten waardevolle en inhoudelijke artikels en informatie. Je kunt je op elk moment zelf uitschrijven voor deze nieuwsbrieven.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer. Voor een zo goed mogelijke werking van mijn website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies kunt uitschakelen.

Social Media

Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via social media. Dit kan onder andere door middel van social media (share) buttons.
Van de volgende social media platforms heb ik buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je verschillende privacy verklaringen:

Links

Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten mirandabeuk.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem verwijderd worden.
De gegevens in mijn boekhoud- en CRM systeem bewaar ik tenminste zeven jaar, onder andere om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen één jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd.
De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je het recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, het recht op het beperken van de verwerking en het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek indienen. Ik zal je verzoek binnen vier weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@mirandabeuk.nl.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor heb verkregen.

Wijzigingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Onderaan de pagina zie je steeds de datum van de meest recente update.

Vragen en feedback

Ik controleer regelmatig of ik aan het privacybeleid voldoe en volg de regelgeving hierover op. Als je vragen hebt over dit privacybeleid kun je contact met mij opnemen via info@mirandabeuk.nl.

 

Miranda Beuk
Starrenburglaan 103
2241 NC  Wassenaar
06-24856338
info@mirandabeuk.nl
Kvk nummer: 27281045

 

Vestigingsadres

Starrenburglaan 103
2241NC WASSENAAR
KvK 27281045

Op de hoogte blijven?