‘Go with your own flow’..is wat ik jou als personal coach wil meegeven. Alles op gevoel en van daaruit bewegen. Vanuit JOU, je eigen leven leiden en niet vanuit angst. Mijn basisthema is dan ook vrijheid. Vrijheid is wat ik je wil laten ervaren, omdat vrijheid je zoveel geeft en super goed voelt! Het heeft mij dichterbij mezelf gebracht en dat wil ik graag met je delen.

Ik ben Miranda Beuk, 39 jaar en mama van twee lieve en ondeugende Jongens van 9 en 6 jaar. Inmiddels heb ik ruim tien jaar een succesvolle praktijk als coach/healer. Ik volg graag mijn intuïtie en dat is precies wat ik ook als coach/healer doe. Door mijn heldervoelendheid kan ik vrij snel de kern van jouw blokkades naar boven halen en de oplossingen aanreiken en tools geven om daarmee aan de slag te gaan.

Naast mijn coaching en mijn kinderen in toom houden ;), schrijf ik graag en werk ik op dit moment aan een fictie. In 2015 heb ik  een kinderboek uitgegeven, ‘Prinses Aafje, slaapt lekker’ genaamd. Ik houd dus erg van schrijven! Verder houd ik van gezellig tafelen met dierbare vrienden en dans ik graag, ooit droom ik ervan om aan dancedancedance mee te doen. Hoe gaaf zou dat zijn! Vroeger stond ik al in mijn kamer te dansen en te zingen op Madonna, dus wie weet :). Creatief bezig zijn is ook iets wat dagelijks in mijn leven voorkomt. Een MUST zou ik zeggen.

Heel mijn leven al volg ik mijn hart, waardoor mijn omgeving soms weer raar staat te kijken naar alle wendingen die ik dan weer neem, maar het heeft mij altijd iets gebracht, namelijk: een leermoment, een verrijking, wat zijweggetjes en/of vrijheid. Het heeft mij i.i.g. gebracht waar ik nu ben en daar ben ik best trots op!

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen en dealen met jouw blokkades waar je tegenaan loopt?

Neem dan contact met mij op. Ik kan je daarbij helpen.