Ben jij iemand die graag vanuit zijn/haar passie wilt leven? Zich goed wilt voelen en graag dingen doet waar je blij, energiek en gelukkig van wordt? Maar zit je op dit moment vast in je eigen patronen van het bijv. ‘niet kunnen’, ‘van alles moeten’? Leef je in angst en misschien wel in eenzaamheid om echt voor jezelf te gaan staan en je talenten te leven? Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan?

Dan is mijn coaching/healing programma wel iets voor jou!

In mijn drie maanden coaching/healing programma ondersteun ik vrouwen, zoals jij, die tegen hun eigen blokkades aanlopen en daardoor niet helemaal hun eigen talenten en leven benutten om een vrij, gezond en gelukkig leven te leiden.
Door middel van de combinatie tussen coaching en healing gaan we kijken welke blokkades dit zijn en waar de kern van het probleem zit. Door je bewust te maken van jouw blokkades en daarmee aan de slag te gaan, kan er een transformatie ontstaan voor een vrijer en rijker leven.

Een healing is een behandeling op een dieper niveau, een energetisch niveau. En wordt gebruikt bij onderstaande punten;

  • Bij (onverklaarbare) klachten. Zoals slapeloosheid, burn out, druk in het hoofd, boosheid, niet lekker in je vel zitten.
  • Als je weer inzicht wil krijgen in de keuzes die je maakt in je leven.
  • Om (Energetische) Blokkades opheffen.
  • Oude patronen te doorbreken die niet langer meer dienen.
  • Trauma’s te verwerken.
  • Je eigen behoeftes te leren kennen.
  • Je energieker te gaan voelen.
  • Meer vertrouwen te krijgen.
  • Meer in vrijheid leven.

Tijdens een healing raak ik je aan. Heling zorgt voor transformatie, een positieve verandering in jouw welzijn. Elke healing kan weer anders zijn. Ik werk intuïtief en in het moment. Wat op dat moment nodig is daar werken we aan. Stap voor stap om zo dichterbij jezelf te komen en je inzichten te geven die je op dat moment nodig hebt.

Waar bestaat het drie maanden coaching/healing programma uit:
• Een gratis intake;
• Je gaat aan de slag met jouw blokkades. Wat houdt je tegen om te doen wat jij wilt? En wat houdt je tegen om je vrij te voelen?;
• Je gaat aan de slag met jouw eigen patronen en overtuigingen die niet voor je werken;
• Je krijgt twee healingsessies van ieder 1,5 uur;
• Je pakt je verleden, je heden en je toekomst aan;
• Je ontvangt elke week een online werkboek waar je zelf mee aan de slag gaat;
• Er zitten meditaties en visualisaties bij om het proces waar je in zit te versterken;
• Je krijgt meerdere coaching calls (evt. via FaceTime) met mij van ieder circa een uur;
• En nu als extra bonus een VIP ochtend of middag met mij. Dit houdt in dat je samen met mij een halve dag een coachsessie krijgt in wat jij op dat moment nodig hebt. Dit verschilt per persoon.

Dit alles zorgt ervoor dat jij stappen gaat zetten om de verandering in je leven te creëren die jij graag wilt, zodat jij je ontspannen voelt en zin hebt in het leven dat je leeft.

Heb jij interesse? Of ken jij iemand die hier interesse in heeft? Neem dan contact met mij op voor een gratis intake. Tijdens deze intake kan ik kijken of ik wat voor je kan betekenen. Dit programma is namelijk niet voor iedereen geschikt.

Voor meer vragen kan je mij bereiken op info@mirandabeuk.nl

Lees hieronder de recensies over het coachingprogramma!

10-01-2019

‘Ik heb in het najaar van 2018 het coachingsprogramma van 3 maanden gevolgd bij Miranda.

Buiten dat ik het leuk en interessant vond, was het soms ook best confronterend. Er wordt regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor je bewuster wordt van je eigen gedrag, denkbeelden en vastgeroeste patronen. Maar……zonder bewustwording geen verandering. Dus ik ben er voor gegaan én ik ben er doorheen gegaan. Het heeft mij veel opgeleverd. Ik ben rustiger en ik voel me vrijer en blijer. Ik kan zaken beter loslaten. Ook leert Miranda je tools hoe om te gaan met lastige situaties, die vast en zeker geregeld voorbij blijven komen. Miranda werkt veel met visualisaties. Dat vind ik erg prettig omdat je deze er, op momenten dat je het weer eens lastig hebt, bij kunt pakken.
Het werkboek wat bij het programma hoort zal ik er daarom nog regelmatig inkijken en gebruiken.

Wil je meer inzicht in wie je bent en hoe je denkt. Wil je vrijer leven, los van gebeurtenissen en invloeden van mensen om je heen, dan is dit programma zeker een aanrader!’

27-09-2018

‘Sinds eind mei volg ik een coachingstraject bij Miranda, omdat ik mij persoonlijk wil ontwikkelen. In de afgelopen drie maanden hebben we samen al veel bereikt. Door een gerichte vraagtechniek weet Miranda snel jouw blokkades vast te stellen. Vervolgens ga je zelf met deze blokkades aan de slag. Middels haar healing skills helpt ze jou bij jouw proces. Met als gevolg dat ik nu na drie maanden goed in mijn vel zit, weet wat ik wil en waar ik naartoe wil. Het heeft mij innerlijke rust gebracht en zoveel meer. Het is echt life changing! 

Miranda is down-to-earth, professioneel, vakkundig en betrouwbaar. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen!