Healing en
Bodyrelease

Healing
en
Bodyrelease

Healing

Een healing is een behandeling op een dieper niveau, een energetisch niveau. Het zorgt ervoor dat het onbewuste bewust wordt, zodat je dingen in je leven kunt veranderen ten goede. Het is een helende reis, waar je oude patronen gaat loslaten en dichterbij jezelf komt in wat jij graag wilt in het leven.

Een transformatie en een positieve verandering in jouw welzijn.

Tijdens een healing raak ik je aan. Een healing zorgt voor transformatie, een positieve verandering in jouw welzijn. Elke healing kan weer anders zijn. Ik werk intuïtief en in het moment. Wat op dat moment nodig is daar werken we aan. Stap voor stap om zo dichterbij jezelf te komen en je inzichten te geven die je op dat moment nodig hebt.

Een healing wordt vaak gebruikt bij onderstaande punten:

$

Bij (onverklaarbare) klachten. Zoals slapeloosheid, burn out, druk in het hoofd, boosheid, niet lekker in je vel zitten.

$

Als je weer inzicht wil krijgen in de keuzes die je maakt in je leven.

$

Om (Energetische) blokkades opheffen.

$

Oude patronen te doorbreken die niet langer meer dienen.

$

Trauma’s te verwerken.

$

Je eigen behoeftes te leren kennen.

$

Je energieker te gaan voelen.

$

Meer vertrouwen te krijgen.

$

Meer in vrijheid leven.

Echt een levens
veranderende ervaring.

Miranda zei van te voren dat ik het kon merken achteraf aan kleine veranderingen. Maar bij mij heeft het juist een enorme reeks aan positieve veranderingen gebracht. Ik voel veel meer rust en voel mij vrijer in mijn denken en doen.

Anne

Wauw,
wat een mooie ervaring!

Ik ging open de healing in en wist niet wat ik kon verwachten. De healing sessie van Miranda heeft veel met mij gedaan. Ik voel mijn grenzen beter en luister er ook naar. Het begint nu allemaal op z’n plek te vallen.

Lynda Beck

Wanneer kan ik een healing sessie komen ervaren?

Bodyrelease

Bodyrelease is een behandeling waar ik je lichaam vrij ga maken van blokkades. Ik gebruik verschillende behandelmethodes om je zo bewust te maken van je lichaam en daar waar spanning zit het los te laten. Het is, vergeleken met de healing, echt een lichamelijke behandeling. En zorgt voor een ontspannen gevoel.

Een bodyrelease wordt vaak gebruikt bij onderstaande punten:

$

Bij pijnklachten zoals rug/nek/schouder.

$

Voor stressrelief.

$

Om je hoofd wat rustiger te maken.

$

Volledige ontspanning creëren van het lichaam.

$

Stimuleren van lichamelijke processen, zoals een betere doorbloeding.

$

Om weer volledig terug te komen bij jezelf in het hier en nu.

Wil jij een healing of een bodyrelease komen ervaren?

Laat het mij weten via e-mail:

Duur healing sessie is 1,5 uur en kost €150 (incl btw)

Duur bodyrelease is 60 minuten en kost €85 (incl btw)

Ik neem zo snel mogelijk contact met jou op om een datum af te spreken.