FLY HIGH

ONLINE én OFFLINE programma

I.v.m. Corona nu alleen online voor de laagste prijs ooit.

FLY HIGH

ONLINE

én OFFLINE

 programma

I.v.m. Corona nu alleen online voor de laagste prijs ooit.

Ben jij het contact met jezelf verloren?

Heb je geen grip op je leven?

Het leven is zoveel mooier als je het vanuit ontspanning ervaart. Met het Fly High programma ontdek je hoe jij dat voor elkaar kunt krijgen.

Ontdek de kracht in jezelf

Je bent een sterke vrouw. Maar voel je je ook zo? Te vaak raken we ons gevoel van innerlijke kracht kwijt door onzekerheid, spanningen of trauma’s. Het gevolg? Je kunt niet meer bewust genieten, het voelt alsof je aan de zijlijn van het leven staat en alles kost veel energie. Ik help jou graag om dat te veranderen. Met het Fly High programma vind je de weg terug naar de kracht in jezelf.

Waarom Fly High?

Mijn naam is Miranda Beuk. Ik heb in de loop der jaren, d.m.v. mijn heldervoelendheid, veel kennis en ervaring opgedaan.

Vanuit deze kennis en ervaringen ga ik alle tips en trucs met jou
delen, want ik weet inmiddels precies hoe je ontspanning kunt ervaren als jij je onrustig voelt.

Dit alles ga ik inzetten om jou optimaal te begeleiden.

Zodat jij nu eindelijk die rust en vrijheid gaat ervaren waar je al zolang naar verlangt.

En om jouw leven te leiden zoals jij graag wilt.

Pak jij nu jouw kans?

Geen excuses, maar nu echt daad bij het woord voegen!

Let op!
Dit programma zorgt voor een verandering in je leven ten goede. Het is een transformatieproces om een vrijer en ontspannen leven te creëren. Als je dit niet wilt raad ik je aan om het programma niet te volgen

Heb jij het gevoel….

 • Dat je bent vastgelopen in het leven?
 • Dat (onbewuste) blokkades je remmen in je persoonlijke ontwikkeling?
 • Dat je altijd ‘in je hoofd’ zit en niet op je gevoel vertrouwt?
 • Dat je problemen ervaart als gevolg van een trauma?
 • Dat je geen zingeving en voldoening uit je dagelijkse werk haalt?
 • Dat je altijd opgejaagd en gehaast bent en geen tijd hebt om te genieten?
 • Dat andere mensen positiever en energieker lijken dan hoe jij je voelt?
 • Dat je niet tevreden kunt zijn met wat je hebt?

Als jij één of meerdere van deze punten herkent dan is het Fly High programma iets voor jou. Met dit programma hervind jij je innerlijke rust en vrijheid.

Heb jij situaties waarin jij vastloopt? En wil je hierin meer inzicht krijgen?

Boek dan vrijblijvend een Reading van 30 Minuten,
normaal €50,- NU eenmalig voor slechts €29,-
(incl. btw).

Zet een mooie stap naar meer zelfliefde en vertrouwen tijdens deze Reading
en samen kijken we naar wat ik eventueel voor jou kan betekenen.

Dit brengt het FLY HIGH programma  jou

 • Je krijgt inzicht wat je nu echt wilt in je leven.
 • Je leert de juiste keuzes te maken vanuit je gevoel.
 • Je gaat je oude patronen en overtuigingen doorbreken, die niet langer meer dienen.
 • Je gaat je (energetische) blokkades opheffen.
 • Je gaat je trauma’s te verwerken.
 • Je gaat je angsten overwinnen.
 • Je gaat je energieker voelen.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
 • Je voelt je vrijer in je hoofd, er is meer rust om je heen.
 • Je krijgt een ontspannen en positiever leven.

Wat ga je doen in het online programma?

 • Als je je inschrijft krijg je toegang tot 13 lessen, waar je zelf mee aan de slag gaat;
 • Bij elke les ontvang jij een begeleidende e-mail;
 • Je krijgt video’s te zien die jou ondersteunen in dit proces;
 • Er zitten meditaties en visualisaties bij om het proces waar je in zit te versterken;
 • Je krijgt elke week een online coach call van 30 minuten met mij om jou volop te begeleiden in jouw proces.

Buiten dat ik het leuk en interessant vond, was het soms ook best confronterend. Er wordt regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor je bewuster wordt van je eigen gedrag, denkbeelden en vastgeroeste patronen. Maar……zonder bewustwording geen verandering. Dus ik ben er voor gegaan én ik ben er doorheen gegaan. Het heeft mij veel opgeleverd. Ik ben rustiger en ik voel me vrijer en blijer. Ik kan zaken beter loslaten. Ook leert Miranda je tools hoe om te gaan met lastige situaties, die vast en zeker geregeld voorbij blijven komen. Miranda werkt veel met visualisaties. Dat vind ik erg prettig, omdat je deze op momenten dat je het weer eens lastig hebt, erbij kunt pakken. 
Het werkboek wat bij het programma hoort zal ik er daarom nog regelmatig inkijken en gebruiken.

Wil je meer inzicht in wie je bent en hoe je denkt. Wil je vrijer leven, los van gebeurtenissen en invloeden van mensen om je heen, dan is dit programma zeker een aanrader!

Inhoud online lessen

I

Week 1.

We gaan beginnen

Week 2.

Blauwdruk

1

Week 3.

Laat maar los

v

Week 4.

De Brief

Week 5.

Balans

Week 6.

Bewustwording

Week 7.

Angsten en Behoeftes

+

Week 8.

Keuzes maken

\

Week 9.

Grenzen stellen

Week 10.

Rust

Week 11.

Mindset

Week 12.

Actie

Week 13.

Dankbaarheid

In mei 2018 volgde ik een coachingstraject bij Miranda, omdat ik mij persoonlijk wilde ontwikkelen. In die drie maanden hebben we samen veel bereikt. Door een gerichte vraagtechniek weet Miranda snel jouw blokkades vast te stellen. Vervolgens ga je zelf met deze blokkades aan de slag. Middels haar healing skills helpt ze jou bij jouw proces. Met als gevolg dat ik nu na die drie maanden goed in mijn vel zit, weet wat ik wil en waar ik naartoe wil. Het heeft mij innerlijke rust gebracht en zoveel meer. Het is echt life changing! 

Miranda is down-to-earth, professioneel, vakkundig en betrouwbaar. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen!

Wat heb ik van jou nodig?

De intentie dat je er helemaal voor gaat.

Uit je hoofd en in je gevoel.

Are you BRAVE enough?

Ik help je.

Ik wil niets anders dan dat jij je mooiste leven leidt.

Let’s do this!

Wat is jouw investering?

Ik ervaar zelf zoveel ontspanning en rust in mijn hoofd dat ik niets liever wil dan dat aan jou doorgeven. Met als resultaat dat jij gaat voelen hoeveel rust je echt overal kunt ervaren ook al is het nog zo druk om je heen.

Het offline healingprogramma heeft normaal een waarde van €2497,- (excl btw), maar nu bied ik het online aan voor slechts €1250 (excl btw)!!

Liever in termijnen betalen? Dat kan ook!

Pak deze kans om jouw leven weer een boost te geven die jij nodig hebt! Je kan elk moment beginnen.

 

Lieve Miranda,

Ontzettend bedankt voor alles wat je me hebt geleerd en voor me hebt gedaan. Ik had 4 maanden geleden niet kunnen denken dat ik mij vandaag zo zeker voel, trots en krachtig. 

Liefs en knuffels

Monique

Vragen en antwoorden

Kun je ook in termijnen betalen?

Ja je kunt in 3 maandelijkse termijnen betalen. Je betaalt dan wel €50,- meer voor de extra administratieve handelingen en omdat je uitgesteld mag betalen. De eerste betaling doe je bij inschrijving voor het programma. De overige 2 termijnen vinden per factuur plaats.

Tijdsinvestering

Elke week ontvang je een e-mail en krijg jij toegang tot een nieuwe les waarvoor je ongeveer 1 à 2 uur nodig hebt. Maar in je hoofd en lijf ben je er drie maanden mee bezig om deze transformatie te creëren.

Hoe lang duurt het programma?

Deze duurt drie maanden

Leveringstijden en voorwaarden

Het programma duurt 3 maanden en er wordt gestart met een intake gesprek en healing. Hiervoor wordt contact met je opgenomen zodra je je aanmeldt. De startdatum wordt in overleg vastgesteld.

Beschikbaarheid online programma

Na het starten van dit programma blijft het 6 maanden beschikbaar. 

Op naar een vrijer leven!

Rouwkooplaan 5
2251AP VOORSCHOTEN

KvK  27281045
BTW NL002044248B25

Op de hoogte blijven?