Net als bij het Feel Free programma krijg je meerdere online lessen, maar bij het Fly High programma ga je net dat stapje verder. Je krijgt offline begeleiding van mij, met meerdere coaching calls. Ik sta aan jouw zijde dit hele traject van 3 maanden. En dat niet alleen je krijgt ook nog 2 healingbehandelingen, die van grote waarde zijn voor je transformatie en een vip ochtend of middag met mij. Dit kan variëren per persoon wat daarin gedaan wordt.

Geef je op voor een gratis intake!

Je krijgt dan direct de mogelijkheid om kennis te maken met mij en mijn werkwijze. Tijdens deze intake kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen én kan je beslissen of jij wilt deelnemen aan het Fly High programma.

Waarschuwing: dit programma zorgt voor een verandering in je leven ten goede. Het is een transformatieproces om een vrijer en ontspannen leven te creëren. Als je dit niet wilt raad ik je aan om het programma niet te volgen.

Dit brengt het FLY HIGH programma  jou

 • Je krijgt inzicht wat je nu echt wilt in je leven.
 • Je leert de juiste keuzes te maken vanuit je gevoel.
 • Je gaat je oude patronen en overtuigingen doorbreken, die niet langer meer dienen.
 • Je gaat je (energetische) blokkades opheffen.
 • Je gaat je trauma’s te verwerken.
 • Je gaat je angsten overwinnen.
 • Je gaat je energieker voelen.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
 • Je voelt je vrijer in je hoofd, er is meer rust om je heen.
 • Je krijgt een ontspannen en positiever leven.

Wat ben ik blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd en bij Miranda terecht ben gekomen. Want door alle gebeurtenissen in mijn leven kon ik niet meer helder krijgen. Fijn dat we de afgelopen maanden hebben kunnen werken aan meer overzicht, afscheid hebben kunnen nemen van oude pijnen en mooie nieuwe doelen hebben kunnen stellen. Ik heb weer wat meer vertrouwen om de volgende stappen te gaan zetten en dat kan alleen maar mooier worden.

Dus lieve Miranda een dikke Dank je Wel hiervoor, bedankt voor jouw helend vermogen, luisterend oor, je onbevooroordeelbaarheid en je prachtige online programma!

FLY HIGH programma

Dit krijg jij als je het avontuur met mij aangaat!

 • Een gratis intake;
 • Je krijgt twee healingsessies van ieder 1,5 uur;
 • Als je je inschrijft krijg je toegang tot 13 lessen, waar je zelf mee aan de slag gaat;
 • Bij elke les ontvang jij een begeleidende e-mail;
 • Je krijgt video’s te zien die jou ondersteunen in dit proces;
 • Er zitten meditaties en visualisaties bij om het proces waar je in zit te versterken;
 • Je krijgt meerdere coaching calls (evt. via FaceTime) met mij van ieder circa een uur;
 • En als extra bonus een VIP ochtend of middag met mij. Dit houdt in dat je samen met mij een halve dag een coachsessie krijgt in wat jij op dat moment nodig hebt. Dit verschilt per persoon.

Inhoud online lessen

I

Week 1.

We gaan beginnen

Week 2.

Blauwdruk

1

Week 3.

Laat maar los

v

Week 4.

De Brief

Week 5.

Balans

Week 6.

Bewustwording

Week 7.

Angsten en Behoeftes

+

Week 8.

Keuzes maken

\

Week 9.

Grenzen stellen

Week 10.

Rust

Week 11.

Mindset

Week 12.

Actie

Week 13.

Dankbaarheid

In mei 2018 volgde ik een coachingstraject bij Miranda, omdat ik mij persoonlijk wilde ontwikkelen. In die drie maanden hebben we samen veel bereikt. Door een gerichte vraagtechniek weet Miranda snel jouw blokkades vast te stellen. Vervolgens ga je zelf met deze blokkades aan de slag. Middels haar healing skills helpt ze jou bij jouw proces. Met als gevolg dat ik nu na die drie maanden goed in mijn vel zit, weet wat ik wil en waar ik naartoe wil. Het heeft mij innerlijke rust gebracht en zoveel meer. Het is echt life changing! 

Miranda is down-to-earth, professioneel, vakkundig en betrouwbaar. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen!

FLY HIGH

December korting!

Maak een mooi nieuw begin in 2020 en start het fly high programma met deze aanbieding.
Alleen in de december maand geldig en start in januari 2020.

Nu van €2497,- voor €2197,-

/excl btw (€ 2658,37 incl btw)

Wat krijg je allemaal bij het Fly High programma?

→ Een gratis intake

→ Twee healingsessies van ieder 1,5 uur (locatie Wassenaar)

→ Toegang tot 13 online lessen, waar je zelf mee aan de slag gaat

→ Bij elke les een begeleidende e-mail

→ Toegang tot de video’s die jou ondersteunen in dit proces

→ In deze online leeromgeving zitten meditaties en visualisaties
bij om het proces waar je in zit te versterken

→ Je krijgt meerdere coaching calls (evt. via Facetime)
met mij van ieder circa een uur

OF

Op naar een vrijer leven!

 

Lieve Miranda,

Ontzettend bedankt voor alles wat je me hebt geleerd en voor me hebt gedaan. Ik had 4 maanden geleden niet kunnen denken dat ik mij vandaag zo zeker voel, trots en krachtig. 

Liefs en knuffels

Monique

Vragen en antwoorden

Kun je ook in termijnen betalen?

Ja je kunt in 3 maandelijkse termijnen betalen. Je betaalt dan wel €50,- meer voor de extra administratieve handelingen en omdat je uitgesteld mag betalen. De eerste betaling doe je bij inschrijving voor het programma. De overige 2 betalingen worden per maand automatisch afgeschreven.

Tijdsinvestering

Elke week ontvang je een e-mail en krijg jij toegang tot een nieuwe les waarvoor je ongeveer 1 à 2 uur nodig hebt. Maar in je hoofd en lijf ben je er drie maanden mee bezig om deze transformatie te creëren.

Hoe lang duurt het programma?

Deze duurt drie maanden

Leveringstijden en voorwaarden

Het programma duurt 3 maanden en er wordt gestart met een intake gesprek en healing. Hiervoor wordt contact met je opgenomen zodra je je aanmeldt. De startdatum wordt in overleg vastgesteld.

Beschikbaarheid online programma

Na het starten van dit programma blijft het 12 maanden beschikbaar. Tegen het einde van de beschikbaarheid van het programma krijg je de mogelijkheid om het programma te verlengen.

Vestigingsadres

Starrenburglaan 103
2241NC WASSENAAR
KvK 27281045

Op de hoogte blijven?