FLY HIGH

ONLINE én OFFLINE programma

Leef vrijer. Vind je innerlijke rust. Ontdek de kracht in jezelf.

Fly High is life changing, kom uit je hoofd en leer weer op je gevoel te vertrouwen.

FLY HIGH

ONLINE én OFFLINE

 programma

Leef vrijer.

Vind innerlijke rust.

Ontdek de kracht
in jezelf.

Fly High is life changing, kom uit je hoofd en leer weer op je gevoel te vertrouwen.

Ben jij het contact met jezelf verloren?

Heb je geen grip op je leven?

Ontdek de kracht in jezelf

Je bent een sterke vrouw. Maar voel je je ook zo? Te vaak raken we ons gevoel van innerlijke kracht kwijt door onzekerheid, spanningen of trauma’s. Het gevolg? Je kunt niet meer bewust genieten, het voelt alsof je aan de zijlijn van het leven staat en alles kost veel energie. Ik help jou graag om dat te veranderen. Met het Fly High programma vind je de weg terug naar de kracht in jezelf.

Waarom Fly High?

Mijn naam is Miranda Beuk. Ik heb in de loop der jaren, d.m.v. mijn heldervoelendheid, veel kennis en ervaring opgedaan.

Vanuit deze kennis en ervaringen ga ik alle tips en trucs met jou
delen, want ik weet inmiddels precies hoe je ontspanning kunt ervaren als jij je onrustig voelt.

Dit alles ga ik inzetten om jou optimaal te begeleiden.

Zodat jij nu eindelijk die rust en vrijheid gaat ervaren waar je al zolang naar verlangt.

En om jouw leven te leiden zoals jij graag wilt.

|

Ik had 4 maanden geleden niet kunnen denken dat
ik mij vandaag zo trots, krachtig en zeker voel.

Monique

Heb jij het gevoel….

 • Dat je bent vastgelopen in het leven?
 • Dat (onbewuste) blokkades je remmen in je persoonlijke ontwikkeling?
 • Dat je altijd ‘in je hoofd’ zit en niet op je gevoel vertrouwt?
 • Dat je problemen ervaart als gevolg van een trauma?
 • Dat je geen zingeving en voldoening uit je dagelijkse werk haalt?
 • Dat je altijd opgejaagd en gehaast bent en geen tijd hebt om te genieten?
 • Dat andere mensen positiever en energieker lijken dan hoe jij je voelt?
 • Dat je niet tevreden kunt zijn met wat je hebt?

Als jij één of meerdere van deze punten herkent dan is
het Fly High programma iets voor jou.

Vind weer jouw innerlijke rust en vrijheid.

Dit brengt het FLY HIGH programma  jou

 • Je krijgt inzicht wat je nu echt wilt in je leven.
 • Je leert de juiste keuzes te maken vanuit je gevoel.
 • Je gaat je oude patronen en overtuigingen doorbreken, die niet langer meer dienen.
 • Je gaat je (energetische) blokkades opheffen.
 • Je gaat je trauma’s te verwerken.
 • Je gaat je angsten overwinnen.
 • Je gaat je energieker voelen.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
 • Je voelt je vrijer in je hoofd, er is meer rust om je heen.
 • Je krijgt een ontspannen en positiever leven.

Pak jij nu jouw kans?

Geen excuses, maar nu echt daad bij het woord voegen

Maar let op! Dit programma zorgt voor een verandering in je leven ten goede. Het is een transformatieproces om een vrijer en ontspannen leven te creëren. Als je dit niet wilt raad ik je aan om het programma niet te volgen

Ik ben rustiger en ik voel me vrijer en blijer

Buiten dat ik het leuk en interessant vond, was het soms ook best confronterend. Er wordt regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor je bewuster wordt van je eigen gedrag, denkbeelden en vastgeroeste patronen. Maar……zonder bewustwording geen verandering. Dus ik ben er voor gegaan én ik ben er doorheen gegaan. Het heeft mij veel opgeleverd. Ik ben rustiger en ik voel me vrijer en blijer. Ik kan zaken beter loslaten.

Wil je meer inzicht in wie je bent en hoe je denkt. Wil je vrijer leven, los van gebeurtenissen en invloeden van mensen om je heen, dan is dit programma zeker een aanrader!

Het heeft mij innerlijke rust gebracht en zoveel meer

In mei 2018 volgde ik een coachingstraject bij Miranda, omdat ik mij persoonlijk wilde ontwikkelen. In die drie maanden hebben we samen veel bereikt. Door een gerichte vraagtechniek weet Miranda snel jouw blokkades vast te stellen. Vervolgens ga je zelf met deze blokkades aan de slag. Middels haar healing skills helpt ze jou bij jouw proces. Met als gevolg dat ik nu na die drie maanden goed in mijn vel zit, weet wat ik wil en waar ik naartoe wil. Het heeft mij innerlijke rust gebracht en zoveel meer. Het is echt life changing!

Miranda is down-to-earth, professioneel, vakkundig en betrouwbaar. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen!

Inhoud online lessen

I

Week 1.

We gaan beginnen

Week 2.

Blauwdruk

1

Week 3.

Laat maar los

v

Week 4.

De Brief

Week 5.

Balans

Week 6.

Bewustwording

Week 7.

Angsten en Behoeftes

+

Week 8.

Keuzes maken

\

Week 9.

Grenzen stellen

Week 10.

Rust

Week 11.

Mindset

Week 12.

Actie

Week 13.

Dankbaarheid

Wat heb ik van jou nodig?

De intentie dat je er helemaal voor gaat.
Uit je hoofd en in je gevoel.

Are you BRAVE enough?

Ik wil niets anders dan dat jij je mooiste leven leidt.

Ik help je.

Let’s do this!

Wat is jouw investering?

Ik ervaar zelf zoveel ontspanning en rust in mijn hoofd dat ik niets liever wil dan dat aan jou doorgeven. Met als resultaat dat jij gaat voelen hoeveel rust je echt overal kunt ervaren ook al is het nog zo druk om je heen.

Pak deze kans om jouw leven weer een boost te geven die jij nodig hebt! Je kan elk moment beginnen.

Vragen en antwoorden

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 3 maandelijkse termijnen betalen. Je betaalt dan wel €50,- meer voor de extra administratieve handelingen en omdat je uitgesteld mag betalen. De eerste betaling doe je bij inschrijving voor het programma. De overige 2 termijnen vinden per factuur plaats. Tijdens de bestelprocedure krijg je de mogelijkheid om voor termijnbetaling te kiezen.

Tijdsinvestering

Elke week ontvang je een e-mail en krijg jij toegang tot een nieuwe les waarvoor je ongeveer 1 à 2 uur nodig hebt. Maar in je hoofd en lijf ben je er drie maanden mee bezig om deze transformatie te creëren.

Hoe lang duurt het programma?

Deze duurt drie maanden

Leveringstijden en voorwaarden

Het programma duurt 3 maanden en er wordt gestart met een intake gesprek en healing. Hiervoor wordt contact met je opgenomen zodra je je aanmeldt. De startdatum wordt in overleg vastgesteld.

Beschikbaarheid online programma

Na het starten van dit programma blijft het 1 jaar beschikbaar. 

Liever eerst mijn werkwijze ervaren?

Boek dan vrijblijvend een Reading van 30 Minuten,
normaal €50,- NU eenmalig voor slechts €29,-
(incl. btw).

Zet een mooie stap naar meer zelfliefde en vertrouwen.
Tijdens deze Reading tunen we in op de kern van jouw probleem
en kijken we naar wat ik eventueel voor jou kan betekenen.

Op naar een vrijer leven!