ERVARINGEN

Wat was het een fijne dag.

Ik ben echt uit mijn hoofd gekomen.

Fijne oefeningen en fijne begeleiding.

Mila

Anoniem i.v.m. privacy, WORKSHOP

Het was heel fijn! Ik denk dat enorm veel mensen (vrouwen) er baat bij zouden hebben om meer met hun eigen gevoel aan de gang te gaan.

Mariette

Anoniem i.v.m. privacy, WORKSHOP

Mooie workshop, professioneel en ontspannen. Het maakt echt iets los en bewust. 

Miranda heeft mij overtroffen. Ik ben zeer onder de indruk. Echt complimenten.

Simone

Anoniem i.v.m. privacy, WORKSHOP

Erg ontspannen  en in een warm gezelschap. het was erg leerzaam.

C.

Anoniem i.v.m. privacy, WORKSHOP

Heerlijk en verrassend!

Echt een helend, helder en waardevol cadeau aan mezelf. 

Esmee

Anoniem i.v.m. privacy, WORKSHOP

Fijn om meer bewust te zijn van mezelf en inzichten te krijgen. Het voelde erg verrijkend.

A.

Anoniem i.v.m. privacy, WORKSHOP

Ik ging open de healing in en wist niet wat ik kon verwachten.

Wauw, wat was het een mooie ervaring!

De healing sessie van Miranda heeft veel met mij gedaan. Ik voel mijn grenzen beter en luister er ook naar. Het begint nu allemaal op z’n plek te vallen.

Lynda Beck

HEALING

Laatst heb ik een healing gekregen van Miranda.

Ze zei van te voren dat ik het kon merken achteraf aan kleine veranderingen. Maar bij mij heeft het juist een enorme reeks aan positieve veranderingen gebracht. Ik voel veel meer rust en voel mij vrijer in mijn denken en doen.

Echt een levens veranderende ervaring. Bedankt Miranda.

Anne

Anoniem i.v.m. privacy, Healing

Ik ging naar Miranda vanwege onrust in mijn lijf, blokkades en het gevoel dat ik mezelf een beetje kwijt was.

Miranda heeft een fijne rust over haar heen waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. De sessie was waardevol met bijzondere inzichten en aan het einde van de sessie zat ik weer volledig in mijn lijf en voelde ik mij rustig en energiek.

Ik vind Miranda echt waardevol en een aanrader!

Marloes

Anoniem i.v.m. privacy, Healing

De afgelopen 3 maanden heb ik het Fly High programma gevolgd bij Miranda. Het waren bijzondere maanden. Het was best spannend om je kwetsbaarheden aan te kijken, maar hierdoor kom je wel verder en dieper. Ik voel nu meer rust, voldoening en kracht. Miranda heeft mij geleerd mijn emoties aan te kijken i.p.v. ze weg te stoppen en door te gaan. Voorheen leefde ik heel erg uit mijn hoofd, nu heb ik tools gekregen om meer contact met mijn gevoel te maken. De coachsessies en healing brengen je steeds verder. Je krijgt steeds meer inzicht in je patronen en blokkades, waarmee je zelf dan aan de slag gaat. Ik heb de begeleiding die Miranda geeft als erg prettig ervaren.

Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb.

Astrid vS

Anoniem i.v.m. privacy, 3 maanden programma

Bij Miranda heb ik het Fly High programma gevolgd. Dit is een drie maanden programma, dat mij heel veel heeft gegeven. Oude patronen aan het licht brengen, doorzien en daardoor er los van komen en dan ook de blik op de toekomst. Wat werkt voor mij. Vrij en met plezier kunnen zijn. Het programma heeft me veel handvatten gegeven waardoor ik mij sterker voel staan en meer plezier ervaar en vooral ontspanning. De combinatie van online opdrachten, de krachtige visualisaties en daarnaast de 1 op 1 coaching en healings maakte dat ik dit proces met veel vertrouwen kon doormaken, dieper kon komen en me gesteund voelde.

Nu vol goede moed verder!

Prins

Anoniem i.v.m. privacy, 3 maanden programma

Wat ben ik blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd en bij Miranda terecht ben gekomen. Want door alle gebeurtenissen in mijn leven kon ik niet meer helder krijgen. Fijn dat we de afgelopen maanden hebben kunnen werken aan meer overzicht, afscheid hebben kunnen nemen van oude pijnen en mooie nieuwe doelen hebben kunnen stellen. Ik heb weer wat meer vertrouwen om de volgende stappen te gaan zetten en dat kan alleen maar mooier worden.

Dus lieve Miranda een dikke Dank je Wel hiervoor, bedankt voor jouw helend vermogen, luisterend oor, je onbevooroordeelbaarheid en je prachtige onlineprogramma!

P.

Anoniem i.v.m. privacy, 3 maanden programma

Lieve Miranda,

Ontzettend bedankt voor alles wat je me hebt geleerd en voor me hebt gedaan. Ik had 4 maanden geleden niet kunnen denken dat ik mij vandaag zo zeker voel, trots en krachtig. 

Liefs en knuffels

M.

Anoniem i.v.m. privacy, 3 maanden programma

Ik heb het mooie B.R.A.V.E. Programma van Miranda gevolgd, waarbij zij mij prima gecoacht heeft en mij weer de inzichten heeft kunnen geven. Met het programma ga je samen kijken met haar waar je blokkades liggen en waarom je op een bepaalde manier ergens op reageert, Miranda doet dit via healing en regelmatig contact via belafspraak en afspraken in haar praktijk en opdrachten die je krijgt via het programma. Miranda is down to Earth en heeft veel ervaring op het gebied van Coaching.

Inmiddels is het voor mij weer overzichtelijk en zou ik Miranda zeker aanraden. Blij dat ze op mijn pad kwam.

Patricia

Anoniem i.v.m. privacy, 3 maanden programma

Na vele jaren van alles te hebben gedaan aan mijn persoonlijke ontwikkeling, maar toch steeds weer terug te vallen in oude patronen, kwam ik terecht bij Miranda. Al een paar jaar geleden heb ik een aantal healings bij haar gehad en die hielpen toen al zoveel. Tijdens het 3 maanden durende traject ga ik terug naar mijn kindertijd, doorbreek ik oude patronen, leer ik wat mijn sterke en zwakke punten zijn en word ik me bewust van mijn gedachtes. Ik leer wat mijn gedachtes met me doen en leer ik weer in mijn lijf te zakken en te leven vanuit mijn gevoel. Dit alles met behulp van opdrachten, filmpjes, mantra’s en prachtige helende visualisaties. De opdrachten vond ik heerlijk, het opschrijven zorgt ervoor dat je alles echt goed onder woorden kan brengen. Naast het thuisgedeelte kreeg ik twee healings en een aantal live coachgesprekken. Verder kon ik Miranda appen wanneer ik haar nodig had, zo werd het hele traject steeds verder in mijn dagelijks leven verweven en smolt de informatie tijdens de weken verder in mijn cellen. En natuurlijk zweef ik niet elke dag op een roze wolk rond, maar als ik een dip heb, ben ik me er bewust van, kan ik het gevoel er laten zijn zonder oordeel, kan ik mezelf de juiste vragen stellen waarom en kom ik er sneller weer uit. Ik heb geleerd om vrijer en meer ontspannen te zijn. Daarbij zijn een goede planning, duidelijke doelen stellen en me-time inplannen de sleutels tot succes! Miranda heeft mij stap voor stap begeleidt en raakte steeds de juiste dingen aan om mijn proces verder te helpen.

Een echte aanrader!

Myrena

Anoniem i.v.m. privacy, 3 maanden programma

Ik heb een coaching traject bij Miranda Beuk gevolgd, omdat ik mij persoonlijk wilde ontwikkelen. In slechts een paar maanden tijd hebben we samen veel bereikt. Door een gerichte vraagtechniek weet Miranda snel je blokkades vast te stellen. Vervolgens ga je zelf met deze blokkades aan de slag. Middels haar healing skills helpt ze jou bij je proces. Met als resultaat dat ik nu goed in mijn vel zit, weet wat ik wil en waar ik naartoe wil. Het heeft mij innerlijke rust gebracht wat voor mij ontzettend waardevol is. Miranda is down-to-earth, professioneel, vakkundig en betrouwbaar.

Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen en ik beveel haar van harte aan! 

Chantal Nolte

3 maanden programma

Buiten dat ik het leuk en interessant vond, was het soms ook best confronterend. Er wordt regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor je bewuster wordt van je eigen gedrag, denkbeelden en vastgeroeste patronen. Maar……zonder bewustwording geen verandering. Dus ik ben ervoor gegaan én ik ben er doorheen gegaan. Het heeft mij veel opgeleverd. Ik ben rustiger en ik voel me vrijer en blijer. Ik kan zaken beter loslaten. Ook leert Miranda je tools hoe om te gaan met lastige situaties, die vast en zeker geregeld voorbij blijven komen. Miranda werkt veel met visualisaties. Dat vind ik erg prettig, omdat je deze op momenten dat je het weer eens lastig hebt, erbij kunt pakken.
Het werkboek wat bij het programma hoort zal ik er daarom nog regelmatig inkijken en gebruiken.

Wil je meer inzicht in wie je bent en hoe je denkt. Wil je vrijer leven, los van gebeurtenissen en invloeden van mensen om je heen, dan is dit programma zeker een aanrader.

Linda

Anoniem i.v.m. privacy, 3 maanden programma

Vorige jaar ben ik een coaching traject gestart bij Miranda. Ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt en door de healings heb ik mezelf gevonden. Via haar programma’s brengt ze rust en leer je je gevoel te volgen. Het is niet te beschrijven hoe belangrijk Miranda het afgelopen jaar (en nog steeds) voor mij is.

Ik vertrouw op mijn eigen gevoel en dat maakt mij sterk. Ze is fantastisch!

Monique

Anoniem i.v.m. privacy, 3 maanden programma

Een healing sessie bij Miranda is een hele fijne en mooie ervaring. Miranda is een lieve en begripvolle vrouw die goed afstemt en rustig uitleg geeft tijdens de sessie. Het is erg bijzonder wat zij allemaal kan ‘voelen’ en hoe zij dat allemaal kan vertalen in informatie waar ik mij in kon herkennen, en nu goed mee verder kan om beter voor mezelf kan zorgen.

Tijdens de sessie helpt Miranda je ook al met het verwerken van een aantal punten waardoor ik daar weg ging met een positiever, meer ontspannen en ‘lichter’ gevoel. Een healing sessie is echt een aanrader als je, door wat voor reden dan ook, niet lekker in je vel zit/wat meer grip en vertaling wil krijgen op wat je allemaal voelt en denkt/wat sterker in je schoenen wilt staan.

Ik kom graag weer eens terug!

Florentine

Anoniem i.v.m. privacy, HEALING

Ik kreeg de uitnodiging om mee te doen aan het Liefdevol verbinden met je kind op een moment dat de relatie met mijn jongste (15) erg slecht was.  

De foto viewing door Miranda was verassend en ook heel fijn zijn de wekelijkse life groepen met andere moeders. Het heeft mij geholpen om mij en mijn kind dichterbij te brengen.  

Miranda heeft een hele heldere kijk op loslaten. Wat eigenlijk heel simpel is kan tegelijk zo moeilijk zijn. Het helpt soms om iemand te hebben die je even de goede richting wijst en Miranda is daar buitengewoon in. Een mooie les om te leren om vanuit liefde vertrouwen te hebben en los te laten. 

Ik kan alleen maar zeggen, als je ook maar iets van twijfel hebt: Doe het. Luisteren naar Miranda is rustgevend en verhelderend en tegelijk zo logisch en dicht bij het hart.

Jacqueline

Anoniem i.v.m. privacy, programma Liefdevol verbinden met je kind

Vooral de reading door Miranda was mooi. Zij weet heel treffend te omschrijven wat kinderen simpelweg zelf niet aan je kunnen vertellen. Dit helpt enorm om de verbinding met je kids te verbeteren en brengt rust in huis!

Kortom heel waardevol voor iedereen in je gezin!

N.

Anoniem i.v.m. privacy, PROGRAMMA Liefdevol verbinden met je kind

Ik heb heel veel gehad aan Liefdevol verbinden met je kind. Miranda heeft mij andere inzichten gegeven, waardoor ik mijn dochtertje beter begrijp. Ik kan daardoor beter op bepaalde situaties en (haar)emoties inspelen, waardoor er veel minder escalaties plaatsvinden.

De foto Reading heeft een aantal dingen opgehelderd, wat ingewikkeld leek, blijkt eigenlijk makkelijk op te lossen. Ook de dagelijkse tips, boodschappen en visualisaties zijn fijn!

Miranda staat open voor vragen en is heel rustig en duidelijk. Mocht je twijfelen; je krijgt geen spijt, gewoon doen!

Kortom heel waardevol voor iedereen in je gezin!

Sandra

Anoniem i.v.m. privacy, PROGRAMMA Liefdevol verbinden met je kind

Het was voor mij een mooie en effectieve manier om inzicht te krijgen in mijn eigen patronen en behoeftes. Door de opdrachten kreeg ik snel helder waar mijn behoeftes en mijn energiemakers liggen. Ook waar ik het soms laat liggen en in mijn hoofd (mind) op zoek blijf naar oplossingen die daar niet gaan ontstaan.

De visualisaties zijn mooi en makkelijk te volgen en brachten een verdieping in de inzichten die ik had.

De challenge is een mooie kennismaking met de werkwijze van Miranda en nodigt uit naar meer verdieping naar je werkelijke zelf. Ik ben erg positief en enthousiast over Miranda’s betrokken en aandachtige werkwijze.

Danielle

Anoniem i.v.m. privacy, 5 dagen CHALLENGE