Al heel mijn leven houd ik van schrijven. Als kind verzon ik al hele verhalen over van alles en nog wat. Daarnaast schreef ik gedichtjes. Het is zoiets natuurlijks voor mij om te doen. Schrijven geeft mij energie en smaakt naar meer.

In 2015 werd het schrijven beloond met mijn eerste kinderboekje genaamd: “Prinses Aafje, slaap lekker”. Na het schrijven van een verhaaltje voor mijn nichtje Robine, die vaak nare dromen had, kwam Prinses Aafje tot stand. ‘Prinses Aafje, slaap lekker’ is een verhaal dat spelenderwijs bijdraagt aan een prettige nachtrust voor kinderen tussen 2 en 6 jaar, die soms te maken hebben met nare dromen. Prinses Aafje neemt je mee op avontuur en vindt de oplossing om heerlijk te slapen.

Dit kinderboekje heb ik samen met mijn broer, Jeroen Beuk, geproduceerd. Mijn broer heeft het boekje geïllustreerd en gepubliceerd en ik heb het geschreven.

Op dit moment ben ik bezig met een tweede kinderboekje en het schrijven van een spannende fictie. Ik heb de smaak te pakken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boekje Prinses Aafje? Dit boekje is te koop bij Bruna Wassenaar en Bruna Voorburg.

Voor meer vragen kun je contact met mij opnemen via info@mirandabeuk.nl.