Het is meer nodig dan ooit. Verbinden met elkaar.

Naast dat er allemaal verschillende meningen ontstaan in deze tijd, moeten de ouders nog een rol op zich nemen als juf en/of meester. 

Niet altijd de makkelijkste baan naast alles wat ze al moeten doen. Het vergt veel van ons maar ook van onze kinderen. Zeker met de druk van hoe het moet. De druk van school, de regels en de prestatiedruk die voelbaar is. 

Loslaten is de weg

Loslaten is eigenlijk de weg die er zou kunnen zijn. We vechten zo tegen de natuur van ons bestaan. Maar waarom doen we het eigenlijk? 

In mijn ogen zijn we onszelf allang verloren door alle opgelegde regels. Daarom is het goed om stil te staan bij jezelf. Gewoon even niks en voelen wat er is. Even niet mee met de stroom van gekte, maar met de stroom van liefde. Je eigen stroom en de stroom van de ander er gewoon laten zijn. Niet manipuleren, stoppen of forceren. En dat geeft rust, dat geeft eenheid en vooral verbinding met jezelf in het nu en met de ander. 

Verbind jezelf

Liefdevol verbinden met je kind begint 11 januari weer.

Niet alleen liefdevol verbinden met je kind maar ook met jezelf. 30 dagen lang: elke dag tips, een fotoreading, 1 op 1coaching en visualisaties samen met je kind.

Meer weten? 

 https://www.mirandabeuk.nl/liefdevol-verbinden-met-je-kind-2/

Wil je meer weten?

Stuur je vraag naar: info@mirandabeuk.nl

Heb jij situaties waarin jij vastloopt? En wil je hierin meer inzicht krijgen?

Zet een mooie stap naar meer zelfliefde en vertrouwen. Tijdens de workshops besteden we aandacht om nog meer bij jouw gevoel te komen, zodat alles weer beter gaat stromen in jouw leven.