Ik ben super goed in het verbloemen van emoties. Mijn eigen kwetsbaarheid tonen was not done. Tenminste zo ervaarde ik dat in mijn jeugd. Kwetsbaarheid is zwak. Dus werd ik de beste in mensen vermaken, lach op mijn gezicht en gaan. Het heeft mij ver gebracht.

Ik liep tegen mezelf aan

Maar waar ik tegenaan liep was dat mensen dachten dat ik alles aan kon, nog meer aan mij gingen vragen en mij als voorbeeld zagen. Jaloezie kwam ten tonele en grenzen werden overschreden.

 Mijn lach werd een glimlach en een grijns. Ik raakte uitgeput en verstrengeld in mijn eigen opgebouwde illusie. Ik kwam er achter dat kwetsbaarheid juist krachtig was en dat ik niet altijd maar de sterkste hoefde te zijn.

Reis van zelfheling

Jarenlang had ik gevochten tegen deze kwetsbaarheid. Bang om deze te tonen aan een wereld die ik nog niet kende. Ik ging mezelf verkennen in deze diepere lagen en dat was een verademing. Er kwam rust en ruimte en vooral liefde, ook voor mezelf.

 Een reis van zelfheling. Naar het diepste van de ziel om daar weer alles op te bouwen in wie ik werkelijk was. Alles werd helderder dan ooit tevoren. En dat geeft kracht. De kracht vanuit het innerlijk en niet meer vanuit mijn illusie om krachtig te moeten zijn.

 

Durf jij je kwetsbaarheid te tonen?

 Ps. Misschien ben jij ook in gevecht met jezelf? Je hoofd zegt dit, maar je hart voelt dat. Je wordt moe van de strijd. Maar hoe los je dat op? Een healingsessie kan hier heel veel helderheid over geven. 

 

Wil je meer weten?

Stuur je vraag naar: info@mirandabeuk.nl

Heb jij situaties waarin jij vastloopt? En wil je hierin meer inzicht krijgen?

Zet een mooie stap naar meer zelfliefde en vertrouwen. Tijdens de workshops besteden we aandacht om nog meer bij jouw gevoel te komen, zodat alles weer beter gaat stromen in jouw leven.