Energie heeft bepaalde frequenties waarmee het verbindt. Gedachte is ook een vorm van energie. Je kan zelf kiezen welke ‘radiozenders’  jouw gedachtes willen horen. Waar wil jij je mee verbinden? Daar waar jij op focust dat zal je ook naar je toe trekken. Zet jij je zender op hardrock dan zul je nooit loversongs horen als je je focust niet weerlegt.

Je gedachte maakt je niet gelukkig

Je gedachtes zorgen ervoor dat je overleeft en zorgen er niet voor dat je gelukkig wordt. Dus stel jij je frequentie negatief in dan zal je gedachte daar de focus op houden en je daarin versterken om te overleven. Je krijgt steeds weer de bevestiging van je gedachte dat het klopt, maar niets is minder waar. Je hebt alleen de verkeerde zender aangezet.

Je kan het veranderen

Hoe vaak denk je soms niet: ‘ik ben hier niet goed in, zie je wel het is weer mislukt. Ik ben hier niet voor geschikt’. Je gedachte komt hierin in actie en gaat overleven en zorgt ervoor dat in de toekomst dit niet weer gaat gebeuren.  Je gedachte zal je telkens weer beschermen als je op dat punt staat om het wel te doen.

 

Maar het goede nieuws je kan kiezen om een andere zender op te zetten. Eentje die zegt: ‘ik ben hier heel goed in. Ik kan dit.’ Je gedachte gaat ook hierin weer mee en zorgt ervoor dat je er goed in bent.

 

Je hebt altijd een keuze dus kies wijs. ‘Energy goes where intention goes’

Wil je meer weten?

Stuur je vraag naar: info@mirandabeuk.nl

Heb jij situaties waarin jij vastloopt? En wil je hierin meer inzicht krijgen?

Zet een mooie stap naar meer zelfliefde en vertrouwen. Tijdens de workshops besteden we aandacht om nog meer bij jouw gevoel te komen, zodat alles weer beter gaat stromen in jouw leven.