Je kent het misschien wel. Je wilt al zolang een eigen bedrijf beginnen, maar je doet het maar niet. Te weinig financiële middelen, ik doe het pas als ik wat lekkerder in mijn vel zit etc. Vaak zijn die redenen smoesjes om het dan maar niet te doen. Want wat als het lukt? De angst om te stralen is vaak net zo groot als de angst om te falen dus is het fijn om maar niets te doen en te blijven hangen in het oude vertrouwde.

Jouw blokkades liggen vaak veel dieper

Wist je dat de blokkades die jou tegenhouden om te doen wat je echt wilt veel dieper liggen dan je misschien wel denkt?

In mijn healingsessies kom ik dat vaak tegen. In de energie is het zo dat alles met elkaar verbonden is. Zo ben je energetisch altijd verbonden met je ouders. Je bent immers gemaakt van hun energie samen. Wat in de praktijk dan ook voorkomt is dat je als kind altijd loyaal bent naar je ouders en je graag wilt dat je ouders gelukkig zijn. Hierdoor ga je vaak, al van jongs af aan, voor je ouders zorgen. Dit is energetisch zo sterk met elkaar verbonden dat je hierdoor patronen en overtuigingen ontwikkelt die soms niet van jezelf zijn, maar van je ouders. Alle angsten en blokkades van je ouders zitten vast gesmolten in jouw energie en dat draag je met je mee. Het komt dan weleens voor dat je vast blijft zitten in je eigen veilige levenspatroon en je maar in hetzelfde cirkeltje rond blijft draaien.

Zet vastgeroeste overtuigingen overboord

Als je hier van los wilt komen is het goed om bewust te worden waar jouw blokkades/angsten vandaan komen. Dit doe je door stil te staan bij jouw gevoel en je, in plaats van naar buiten te richten, je naar binnen te richten.

Ga stappen zetten in de richting die jou het meest angstig maakt, zodat je de vastgeroeste overtuigingen overboord kan gooien. Door steeds meer jouw angsten te overwinnen, zuiver jij je energie en maak jij je vrij van de negatief belaadde energieën die je gaandeweg hebt meegedragen.

Je hebt een keuze om jouw leven in te delen en jouw lijf en energie gezond te houden!

Heb jij situaties waarin jij vastloopt? En wil je hierin meer inzicht krijgen?

Zet een mooie stap naar meer zelfliefde en vertrouwen. Tijdens de workshops besteden we aandacht om nog meer bij jouw gevoel te komen, zodat alles weer beter gaat stromen in jouw leven.