Liggend in een hangmat, het geruis van de azuurblauwe zee, de zon op mijn huid en een cocktail in mijn hand. Een mooie atletische man komt langzaam mijn kant opgelopen…bzzzz ik schrik wakker van de wekker…daar gaat mijn droom. Chagrijnig sta ik op nu ik besef dat de hangmat heeft plaats gemaakt voor mijn krakende bed.

 

Maak je droom waar

Het blijft meestal bij dromen. Vaak omdat het onmogelijk lijkt en soms omdat ik vind dat ik het te druk heb of er zelf niet in geloof.

Totdat ik samen met mijn zoontje langs een winkel loop en daar een grote hangmat zie hangen. Ik beleef de droom weer opnieuw en voordat ik het weet sleep ik de hangmat mee onder mijn arm.

Inmiddels schijnt de zon en ik hang de hangmat op in mijn achtertuin. Ik pak mijn mobiel en zet meditatie muziek op met zachte zee geluiden. Nu de cocktail nog..hoewel het is 13.00..thee is ook goed. Ik ga heerlijk in de hangmat liggen en luister naar de muziek met mijn ogen dicht en even waan ik mij in mijn droom, maar waar is die man? Nog geen minuut later gaat de poort open en zie ik mijn vriend op mij afkomen met een bos rode rozen in zijn hand. Alsof de tijd even stilstaat omarm ik hem en ben ik blij dat er dit keer geen wekker gaat.

Moedig en creatief

Dromen kun je zelf maken, creëren en uitvoeren. Soms is daar heel wat moed voor nodig en heel soms is het gewoon een kwestie van creatief denken.
Wat zijn jou dromen? En hoe maak jij ze waar?

Wil je meer weten?

Stuur je vraag naar: info@mirandabeuk.nl

Heb jij situaties waarin jij vastloopt? En wil je hierin meer inzicht krijgen?

Zet een mooie stap naar meer zelfliefde en vertrouwen. Tijdens de workshops besteden we aandacht om nog meer bij jouw gevoel te komen, zodat alles weer beter gaat stromen in jouw leven.