Wat een storm de afgelopen dagen. Veel regen, wind en onweer.

Net als de natuur kan het ook bij jou in je binnenste af en toe stormen. Alsof er een wervelwind in je lijf te keer gaat en zoveel onrust meebrengt. Het is een naar gevoel, soms beangstigend en soms zelfs irritant. Kon het maar weggaan, hield het maar op of bestond het maar niet. Maar weet je dat je hiermee eigenlijk zegt dat je er eigenlijk niet mag zijn en jezelf afwijst.

Laat je emoties gaan

Net zoals het weer, zijn het periodes. Soms moet het verdriet er even uit, net zoals de regen, en dat is oké! Het is juist goed om de boosheid te laten razen, net als de storm. En is er onweer nodig om daarna de lucht weer te laten klaren en de blijdschap weer te kunnen voelen, net zo warm en zacht als de zon.

Ervaar vrijheid

Je bent niet je emoties. Je ervaart ze alleen. En dat mag. Je mag je boos, verdrietig, angstig, moe en blij voelen. Het is zelfs gezond! Dat heet leven. En…je emoties ervaren en daar zonder oordeel naar kunnen kijken, noem je vrijheid. Vrijheid in jezelf en in je leven.

Uit je emoties, ervaar ze en wees mild voor jezelf.

Je bent goed zoals je bent!

Heb jij moeite om je emoties te uiten? En loop je hierin vast? Meld je dan aan voor een gratis intake gesprek.

 

Heb jij situaties waarin jij vastloopt? En wil je hierin meer inzicht krijgen?

Zet een mooie stap naar meer zelfliefde en vertrouwen. Tijdens de workshops besteden we aandacht om nog meer bij jouw gevoel te komen, zodat alles weer beter gaat stromen in jouw leven.