‘Het is niet mijn dag vandaag, alles gaat mis, ook dat nog!’ hoor je jezelf zeggen. De frustratie neemt toe en je dag is al verpest.

Je hebt van die dagen dat alles mis lijkt te gaan. Laat je eerst je kop koffie over de tafel gaan, kom je te laat door de file en eenmaal aangekomen, is er ook nog eens, geen parkeerplek. Frustrerend begin je jouw werkdag.

Maar wist je dat dit anders kan?

Vaak denk je namelijk dat dingen jou overkomen en dat je er niks aan kunt doen. Dat sommige dingen je overkomen kan kloppen, maar dat je er niks aan kunt doen, is niet waar. Het is HOE je ermee omgaat. Want zeg nou zelf, hoe frustrerend is het nu eigenlijk? Is het echt zo erg dat je wat later bij je klant komt? Wat gebeurt er eigenlijk als dat zo is? Je communiceert erover en het is opgelost.

Ja toch? Onbewust creëer jij in je gedachten hoe jij vindt dat het moet gaan. Als iets dan anders loopt, kan dit tot frustratie leiden. Dit beperkt je inzicht en vrijheid in je denkwijze. Wist je dat je hierdoor onnodig veel energie verbruikt? Energie die je beter in jouw klant had kunnen steken.

Maar hoe verander je dit?

Dit heeft te maken met mindset. En Ja, iedereen heeft het altijd over ‘mindset,’ maar het is toch echt waar! Want hoe jij over de dingen denkt, beïnvloedt hoe jij ermee omgaat. Door op een andere manier naar de dingen te kijken, verander je jouw gedrag en jouw emotie op een positieve manier. I.p.v. frustrerend in de file te staan en te schelden in jouw auto dat je te laat komt, kun je bijvoorbeeld ook met je handsfree je klant opbellen en zeggen dat je wat later komt. Je stopt even bij een bezinepomp en verwent jezelf met een kop koffie. De file vermindert al, je stapt weer in de auto en rijdt naar je klant. Zo begin je jouw dag in ieder geval een stuk relaxter!

Denk je nu, ja dat is makkelijk praten? Dan is mijn coachingprogramma echt wat voor jou! Je zult zien dat niets onmogelijk is en ontspanning en vrijheid nabij is.
Ja, echt waar!

Wil je meer weten?

Stuur je vraag naar: info@mirandabeuk.nl