Gevangen in het dagelijks leven die als een sleur aan je voorbij gaat? Je hebt het niet eens door, maar je voelt vaak wel die diepere onvrede. Je bent op zoek naar meer. Je bent op zoek naar jezelf. Je bent op zoek naar je eigen geluk. Je hebt jezelf gevangen gezet. Gevangen in je werk, omdat het nou eenmaal de juiste en veilige keuze lijkt. Gevangen in je relatie, omdat het wel oké is zoals het voort kabbelt.
Gevangen in jezelf, omdat je bang bent om jezelf te verliezen in de eenheid die ‘wereld’heet.

Voel jij je weleens gevangen? Ben jij je daarvan bewust? Of ben je nog steeds aan het vechten ertegen? Hoe vrij voel jij je eigenlijk? En wat doe jij daarvoor om je vrij te voelen?

Ik zie het veel om mij heen en ik heb het zelf ook meegemaakt dat ik vast zat. Dat ik mezelf in mijn eigen gevangenis had gezet. Door mezelf daarvan bewust te worden, ben ik stappen gaan zetten. Stappen op mijn pad naar vrijheid. En dat kan jij ook!

Durf jij die stap naar vrijheid te zetten?

Neem contact met mij op, ik help jou daar graag bij!